Американска певица твърди, че той и посегнал през 2002 г.

Американската певица и актриса Мелиса Шуман обвини певецът от момчешката банда Backstreet Boys Ник Картър в изнасилване.

33-годишната музикантка,  станала известна като член на групата Dream, разказва подробно случката в онлайн изповед.

СНИМКИ НА НИК КАРТЪР И МЕЛИСА ШУМАН ВИЖТЕ ТУК

Ник й посегнал през 2002 г. Тогава тя била 18-годишна и все още девствена. Той пък бил на 22 и вече се радвал на голяма слава.

Всичко започнало, след като Мелиса приела да гостува в апартамента на певеца в Санта Моника. Взела със себе си и тогавашната си съквартирантка. Ник пък бил в жилището със свой приятел.

След часове разговори и забавления, Ник поканил Мелиса в кабинета си, за да й пусне нови песни, върху които работел по онова време. Слушайки музика, двамата започнали да се целуват.

Според актрисата и певица обаче колегата й от музикалния бизнес не се задоволил с това и в крайна сметка я принудил да прави секс с него.

След неприятната случка Ник многократно се опитвал да се свърже с Мелиса. Звънял й и изпратил множество съобщения, но тя не отговаряла.

Обвинение в посегателство и срещу Силвестър Сталоун

След време споделила за посегателството с мениджъра си. Той обаче й казал, че дори да подаде жалба срещу Ник, няма да може да го осъди, тъй като за него работели изключително добри адвокати.

Сега обаче вече не ме е страх да говоря”, пише Мелиса в Twitter.

Млад мъж обвинява Кевин Спейси в сексуално нападение през 2016 г.

Темата за сексуалните посегателства стана много актуална в САЩ след скандала с известния холивудския продуцент Харви Уайнстийн. От началото на октомври той беше обвинен в сексуално насилие от над 80 жени, сред които актрисите Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу.

След това заваляха обвинения и срещу куп други знаменитости за непристойно поведение. Сред тях са актьорите Кевин Спейси, Стивън Сегал и Дъстин Хофман, комикът Луи Си Кей, бившите президенти на САЩ Джордж Буш и Бил Клинтън.  

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.