Двамата ще представят новите си парчета в началото и края на Парти вечерта в шести лайв

Двама изпълнители, започнали звездния си път в X Factor, ще стъпят отново на сцената на шоуто в Парти вечерта. Концертът ще бъде открит от победителя в трети сезон на X Factor – Славин Славчев."Винаги е удоволствие да се върна на тази сцена и още повече, че този път ще споделя преживяването с момчетата от групата Julian’s Laughter. Нямаме търпение!", споделя един ит най-запомнящите се рок певци в историята на шоуто в България. "На този етап всички са победители, особено ако успеят да запазят хумора и добрите отношения помежду си", допълва той.

По темата

Шест години след участието си в X Factor, Михалеа Филева ще се появи отново на познатата сцена, за да представи своя най-нов сингъл - "Последни думи", минути преди някой от финалистите да се сбогува с шоуто. Михаела Филева е трикратна носителка на наградата за Изпълнителка на годината, а дебютният ѝ албум печели приза за най-добър БГ албум през 2016г.

Диско топки, парчета, достойни за дансинга и безброй цветове ще поддържат доброто настроение и ентусиазма на участниците в шестия лайв на X Factor, тази неделя от по NOVA. В шоуто ще прозвучат култови парчета на Katy Perry, The Pussycat Dolls, Bruno Mars и много други изпълнители, оставили следва в съвременната поп музика.  Мирослава ще остави джаз звученето зад гърба си, а Марио и Виктория ще трябва да се впуснат в огнени ритми и латино звучене.

Какви са предизвикателствата пред останалите финалисти? Кой ще се раздели със сцената на пети сезон и кой ще продължи към мечтания финал? Ще разберете тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.