Първата полицейска комедия у нас започва през януари по NOVA с обещанието за много забавление за цялото семейство

Снимките на най-новия полицейски комедиен сериал текат с пълна сила на различни локации. Поредицата на NOVA дава обещание за много забавни моменти и абсурдни ситуации, в които ще попаднат главните герои. Зрителите вече могат да видят в ефир първия трейлър на сериала.

За първи път на едно място в полицейска комедия ще гледаме някои от най-популярните и обичани български комедийни актьори, сред които са Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка. Мария Игнатова, Ненчо Балабанов и Алекс Раева също ще бъдат сред лицата, които участват в сериала. Заедно с утвърдените звезди ще изгреят и нови обещаващи таланти, какъвто е Кристиан Милатинов. Поредицата е със специалното участие на емблематичния тандем Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков. 

Първата полицейска комедия у нас "Полицаите от края на града" започва през януари с обещанието за много забавление за цялото семейство. Това е поредната родна продукция, с която NOVA затвърждава подкрепата си за българските филми и амбицията да продължи да въвежда и развива нови за страната формати.