Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Стела за пореден път ще попадне под кръстосания огън на близките си в "София- Ден и Нощ". В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA своенравната блондинка ще излезе от ареста, където попадна заради Лазар, но веднага ще влезе в разпра с Дани, тъй като брат ѝ иска тя да прекрати връзката с приятеля ѝ. Стела обаче е готова на всичко, за да помогне на Лазар, защото е убедена в неговата невинност, но дали не греши?

Криза преживява и Стефания, която е поканена от Галя да участва в телевизионна реклама, но преживява емоционален срив, когато разбира, че клипът е за бебешки пелени. Споменът за нейното дете отново изплува и Стефи решава, че ще направи всичко възможно, за да си го върне. Дали обаче емоциите ѝ няма да станат причина да загуби работата си?

Боби и Митко пък стават обект на ухажване от две красавици във фитнеса, но ще излезе ли нещо от това и готов ли е рокерът за нова връзка?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук