Доверете се на Смайл Кредит!

Смайл Кредит Ви предоставя възможността  сами да определите  каква да бъде сумата по Вашия кредит до заплата  и за какъв период от време да Ви бъде отпуснат  той. От нас се изисква да Ви информираме за  крайната сума, която трябва да платите.

Ако имате спешна нужда  от малка сума пари, то кредит до заплата е правилното решение  за Вас. В зависимост от задълженията, които имате  за погасяване можете да се възползвате от суми между 50 лв и 500 лв, без поръчители, без SMS-и, без да излизате от вкъщи.

Защо да изберете Смайл Кредит?

Прозрачни условия при кандидатстване

Много е важно, когато взимате кредит до заплата предварително да знаете каква е крайната сума, която трябва да върнете, за да прецените дали да кандидатствате за такъв кредит. За Смайл Кредит доверието от страна на клиентите е много важно и при нас няма да видите използването на дребен шрифт, с който да скрием неудобни за клиента условия. Индивидуалният подход и отношение към всеки клиент изисква да сме честни към тях и да им предоставим детайлна информация, свързана със спецификата на кредит до заплата, преди да са пристъпили към кандидатстването за такъв. Взимането на кредит до заплата става бързо и лесно. Понякога обаче събирането на сумата, която трябва да се върне е по-трудно за потребителите. Ако имате такъв тип затруднения без колебание се свържете с нас, за да Ви предложим най-рентабилното за Вас решение.

Адаптивност

Вие имате право да изберете каква сума да Ви предоставим по кредит до заплата. Ние държим да изясним с Вас крайната сума, която трябва да върнете, а ако нямате възможност да погасите Вашия кредит до заплата преди крайната дата, ние няма да Ви таксуваме с цялата сума и така ще заплатите само лихвата  за дните, през които сте ползвали кредита.

Може да кандидатствате за кредит до заплата при Смайл Кредит седем дни в седмицата, 24 часа в денонощието. Като за целта трябва да сте български гражданин, да имате навършени 18 години и да притежавате сметка в българска банка. Можете да кандидатствате за кредит до заплата , използвайки вашият телефон или компютър, без да се налага да се редите по опашки.

Възползвайте се!

*Платена публикация