Oт понеделник в 18.00 ч. колоритни отбори ще се състезават в новия сезон на обичаната семейна телевизионна игра "Семейни войни"

Този понеделник, 15 януари, "Семейни войни" ще изненада зрителите с нов сезон, в който общото между участниците ще бъде не роднинската им връзка, а професията - волейболистки, сумисти, танцьори, актьори, готвачи и репортери. Ивомира Пехливанова надникна зад кулисите на предаването и показа някои от звездните участници в "НеСемейни войни". 

По темата

В отбора на репортерите от "Господари на ефира" ще влязат Боби Ваклинов, Влади Василев, Ева Веселинова, Дани Йорданов и Пополина Вокс, а в този на топ шефовете - Иван Манчев, Таньо Шишков, Ути Бъчваров както и кулинарното дуо на "Бон Апети" - Лора и Стоян. Репортерите ще трябва да разследват какви са най-добрите подаръци за шеф-готвачите, докато те навлизат в журналистическите дебри. Общото между двата отбора пък ще бъде желанието за победа. 

"Да участваш е много по-интересно от това да гледаш" - сподели шеф Шишков.

Водещият на "Семейни войни" Цветомир Иванов пък допълни: "Очаква ни невероятно забавление в"НеСемейни войни".  

В специалните епизоди на предаването ще се състезават както популярни личности, така и най-добрите семейства за последните две години на "Семейни войни". Предстоят изненади  с още два звездни отбора, които ще мерят сили срещу най-добрите отбори на "Семейни войни" – този на докторите от хитовия български сериал "Откраднат живот" и специален отбор на предаването "Аз обичам България". 

Очаквайте специалните "НеСемейни войни" от 15 януари, всяка делнична вечер от 18.00 ч. по NOVA.