Интересни теми и събеседници в предаването тази събота и неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA

Тази събота в предаването "Събуди се" с водещ Мирослава Иванова зрителите ще видят какво се случва когато София стане Брюксел. Отзвук от първите срещи след българското председателството. Говори министърът на външните работи Екатерина Захариева. И още от темите в предаването: 

За хронологията на две убийства, един протест и вот на недоверие... Какво завариха европейците в демократична България? Вътрешни работи с зам.председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

В деня на киното за триумфа на българското кино - говори една от най-награждаваните актриси Теодора Духовникова, която участва във филмите на NOVA "Дъвка за балончета" и "Вездесъщият", както и сериалите "Дяволското гърло" и "Дървото на живота". 

В късите си разкази Мария Йотова ще разкаже историята на Детелин Далаклиев. Един шампион в пенсия.

Синът на Софи Маринова - Лоренцо също изгрява на сцената. Наследил ли е таланта на майка си и какво се случва когато генът проговори ?

В неделя в "Събуди се " с Лора Крумова предстои:  

Спомени и снимки за преговори, дълъг път на реформи и едно европредседателство. 10 години по-късно неразказваните истории на Соломон Паси. 

За новите си проекти свързани с българското кино и сцена в студиото пред Лора Крумова ще застане Герасим Георгиев-Геро. За метафорите и превъплъщенията на сцената и живота.

В рубриката си "Да хванеш гората" Галя Щърбева разказва историята на четвърто поколение московчанин, които избира родопско село пред мащабите на руската столица. Защо слага край на кариерата си в Болшой театър и избира България - отговорите от историята на Галя Щърбева. 

Режисъорът Николай Волев също ще бъде част от гостите на неделото издание на "Събуди се" - за равносметката за един живот като на кино.

Бизнесменът бунтар: Ивайло Пенчев гост в предаването. Как се прави бизнес в България и за рисковете да си милионер у нас. История на успеха и още: Как се покоряват европейските пазари? 

Не пропускайте "Събуди се" в събота и неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.