Гледайте романтичния филм “Войни, любов и пица” от 12.30 ч. и комедията "Отмъщението на шаферките" от 14.15 ч. днес по NOVA

Две истории за любов и приятелство с много забавни моменти, драматични ситуации и приключения очакват зрителите във филмите в неделния следобед по NOVA. Кино маратонът открива романтичният филм “Войни, любов и пица” от 12.30 ч., когато  две фамилии трябва или да воюват, или да се сплотят. В тази съвременна екранизация на Ромео и Жулиета действието се развива във Верона, Ню Джързи. Фамилиите Монтебло и Престолани са собственици на конкурентни пицарии, което поражда дългогодишна вражда. Изненадващо всичко се преобръща, когато Джоу и Джина от враждуващите фамилии се влюбват един в друг. 

Филмовият следобед продължава в 14.15 ч., когато холивудските звезди Рейвън-Симоне и Джоана Гарсия ще обединят усилия, за да провалят сватбата на бившия годеник на най-добрата им приятелка в комедията "Отмъщението на шаферките". В хитовата лента на режисьора Джеймс Хейман, известен с работата си по сериала “Грозната Бети”, участват и популярните актьори Бет Бродерик и Дейвид Клейтън Роджърс. Рейвън-Симоне и Джоана  Гарсия влизат в ролята на Абигейл и Паркър, които се връщат от Ню Йорк в родния си град и откриват, че най-добрата им приятелка Рейчъл ще бъде шаферка на сватбата на Тони, който обаче е бивш приятел на Рейчъл. Двете замислят пъклен план, за да предотвратят провеждането на церемонията. За да осъществят замисъла си успяват да се присъединят  към шаферките. Замисълът е да успеят да отмъкнат младоженеца и да го върнат при Рейчъл. Дали планът им ще успее?

Не пропускайте развръзките в романтичния филм “Войни, любов и пица” от 12.30 ч. и комедията "Отмъщението на шаферките" от 14.15 ч. днес по NOVA.