Актьорът разказа за ролята си в българската комедийна поредица на NOVA в “Събуди се”

“Българският сериал “Полицаите от края на града” е показателен за нашата народопсихология. Гледали сме да застъпим нашите български черти в историята. Играем полицаи, които не стават за тази работа. Показваме това, което всеки ден го виждаш. Понякога, докато играя, ми става абсурдно, защото си мисля, че това съм го виждал в реалността”, разкри Герасим Георгиев – Геро пред Лора Крумова в “Събуди се” за участието си в новата комедийна поредица на NOVA.

“Голям майтап пада на снимачната площадка. Много се забавляваме. Надявам се, че ще се получи хубав сериал”, сподели актьорът.

Първата българска полицейска комедия у нас "Полицаите от края на града" е поредната родна продукция, с която NOVA затвърждава подкрепата си за българските филми и амбицията да продължи да въвежда и развива нови за страната формати.

“Маги Халваджиян знае какво прави. Събрал е много добър каст партнираме си основно с Румен Угрински и Кристиян Милатинов. Изпадаме в абсурдни ситуации, които сами си ги създаваме, но разследваме и убийства, хващаме престъпници”, разказа Герасим Георгиев – Геро.

Според актьорът нещата в България не са се променили от времето на Алеко Константинов и затова неговият герой бай Ганьо е толкова актуален и днес. Макар зрителите да свързват Герасим Георгиев – Геро с комедийните му образи и да го припознават като водещ на “Господари на ефира”, актьорът доказва своя талант и в драматични роли в новите български филми "Възвишение" по романа на Милен Русков и "Посоки" на режисьора Стефан Командарев. 

“Най-добре се чувствам, когато знам какво правя в ролята си”, споделя Герасим Георгиев – Геро.

Публиката може да се наслади на играта актьора в предстоящото представление на класическия музикален фестивал за деца и родители Фортисимо Фест на 21 януари, неделя, в зала “България“, където той участва в “Менделсон и Малкия Ото” заедно с Иван Юруков.

Какво още разказа Герасим Георгиев – Геро за своите роли, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Очаквайте скоро новият български комедиен сериал “Полицаите от края на града” по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.