Не пропускайте щедрото предаване и следващaта събота от 19.30 ч. по NOVA

Национална лотария развълнува поредните големи късметлии, като рязко увеличи бюджетите им в шоуто на 13 януари по NOVA. Играта “На крачка от късмета“ зарадва със страхотен автомобил Citroen Elysee 40-годишната Петранка Бонева от град Дряново. “Много съм развълнувана“, каза тя, когато се настани зад волана на прекрасната кола.

В играта участваха и две късметлийки, които вече са опитали от щедростта на Национална лотария. Светла Исакиева от София се похвали с печалба от 100 000 лева от билет “Кеш х 10“, а другата участничка Силвия Палчева от село Виево със сумата от 4000 лева от билет “Лото 6 от 47“. Те грабнаха утешителни суми от 1000 лева, най-новия билет “Диамантена 7” и ваучери за 100 лева за онлайн игрите.

Сейфовете осигуриха бързи приходи, добро настроение и адреналин на Валери Павлов от град София и Ваня Борисова от село Томпсън. Валери беше на сцената на парите благодарение на играта “Големият Джакпот“. Ваня пък участва в шоуто без жребий благодарение на билет “Американски долари“. Валери натрупа печалба от 18 000 лева и отвори само един “Х“ в играта. Сейфовете, които избра Ваня ѝ осигуриха чудесните 19 000 лева. Тя обаче попадна на два хикса и си тръгна с 9500 лева. Страхотният шанс да утрои спечеленото до момента се падна на Валери. Той имаше безпогрешен усет и веднага уцели сейфовете със символ “х3“. Така печалбата му мигновено стана разкошните 54 000 лева.

Валери сподели, че на Нова година му се е паднал късмет – печалба от лотарията. Мечтае за  екскурзия до по-далечна дестинация.

Пред внушителния джакпот от 2 400 000 лева в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ тази събота се изправи Емилия Мешинкова от град Дупница. Победата развълнува участничката. Тя сподели, че не е очаквала, че именно тя ще бъде голямата финалистка.

Емилия си спечели 40 000 лева и 7-дневна All inclusive почивка за двама в Доминикана, където я очаква истински рай - перленобели плажове, кокосови палми, екзотични коралови рифове и незабравими пейзажи. Късметлийката работи като завеждащ административна служба в детска градина. Има две деца – момиче и момче и всичките ѝ мечти са свързани с тях.

Вие може да сте следващият късметлия, който ще играе за мега джакпот достигащ 2 400 000 лева. Не пропускайте щедрото предаване на Национална лотария и следващaта събота от 19.30 ч. по NOVA.