Веднъж смелчакът бил ужилен от над 300

В социалните мрежи беше пуснат клип, на който се вижда как индиец, който не реагира на жилата на пчелите, приютява под потника си цял един рояк, струпал се на дърво, съобщава в "Дейли мейл", цитиран от БТА.

Хирурзи откриха монети, пирони и стъкла в стомаха на индиец (ВИДЕО)

Безразсъдната постъпка е на Сук Махамад Далал от щата Западна Бенгалия, който е събирач на див мед. С течение на времето той изгубил чувствителност към пчелната отрова. В клипчето Сук с усмивка събира с пълни шепи пчели и ги промушва в областта на корема под белия си потник.

Как пчелите се превръщат в лечители в Етиопия?

Той твърди, че за изминалите 15 години придобил имунитет към жилата на тези насекоми и престанал да изпитва болка при ужилванията. От тях единствено му се подуват устните, но след чаша горещ чай отоците спадат.

ЖИВОТ НА СЕЛО: От шеф на фирма, до собственик на пчели

"Веднъж ме ужилиха над 300 пчели", спомня си 31-годишният мъж, и добавя, че е изпаднал в безсъзнание. След тази случка той едва не зарязал занаята си. Решил да замине за столицата на Западна Бенгалия Колката и да се пробва като помощник на лечител, но се отказал. След това станал един от най-добрите събирачи на див мед.

Китаец постави рекорд за бързо чупене на орехи (ВИДЕО)

ВПЕЧАТЛЯВАЩО: Лъвици прегръщат жената, която ги е отгледала (ВИДЕО)

Да извайваш скулптури върху… моливи (ВИДЕО)

Лекари извадиха 40 джобни ножчета от стомаха на мъж (ВИДЕО)

Мъж отиде на меден месец заедно със снимка на жена си (СНИМКИ)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.