Когато бизнесът се случва на бюро, има риск да се загуби връзката с реалните неща, смята шефът на "Доместина"

В премиерния епизод на новия сезон на "Шеф под прикритие" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA основателят и управител на фирмата за домашни помощници "Доместина" – Владислав Симов, ще влезе под прикритие в собствената си компания, за да провери лично спазват ли се стандартите в нея. Младият предприемач успява да наложи бизнеса си, поставяйки една традиционна услуга в дигитална среда с помощта на софтуер, който управлява всички процеси. Само за четири години над 400 служители на фирмата успяват да направят над 60 000 посещения при клиенти от Полша и България. Единственото притеснение на Владислав е, че бизнесът му все повече се случва зад бюро, което крие риск от загуба на връзка със служителите, както и на представа за реалните неща в компанията.

За да е успешно внедряването му в компанията, служителите са информирани, че се снима филм за популяризиране на професията домашен помощник сред мъжете. Владислав е с ново име – Васил, чисто нова прическа, мустаци, очила и само собственият му син успява да го разпознае.

Още първия ден на Владислав от другата страна на бюрото му показва детайли от работния процес, за които не е подозирал. Наред с възхищението от отдадеността и спокойствието на първата си обучителка, шефът на фирмата за домашни помощници ще усети колко уморителна и специфична е работата на терен на домашния помощник. Далеч от обществените предразсъдъци за този труд, това е професия, която изисква познаване на детайла, спазване на стандарти и процеси.

През останалите дни шефът под прикритие ще се срещне със служителка на 27 години от Пловдив -  строга, но справедлива, тя ще постави на място разсеяния си началник. Ще попадне и на друга, която коментира клиентите си, отговаря критично на направени професионални забележки и претупва работата си.

Какво е да извършваш работата си до съвършенство с болна ръка и как една жена не губи мечтите си за по-добър живот, издържайки сама двете си дъщери – студентка и ученичка, ще разбере Владислав при срещата си със служителка, която възприема за еталон – в професионален и човешки план.

Ще има ли уволнени, наградени и вдъхновени и как се справя един шеф с чистенето - гледайте в първия епизод от новия сезон на "Шеф под прикритие" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Шеф под прикритие” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.