Музикалната легенда обяви, че може никога да не се качи пак на сцената

70-годишната музикална легенда Мийт Лоуф обяви, че може би никога повече няма да пропее или да се качи на сцената. Причината са сериите от хирургически интервенции, на които той трябваше да се подложи, за да премахне проблемите с гърба и кръста си.

Брус Спрингстийн подобри рекорда за най-дълъг концерт в САЩ

Дори и след тях обаче болките му не са отшумели, а точно обратното, уточнява БГНЕС. В момента положението му е толкова тежко, че се налага да използва проходилка, за да се придвижва из дома си, и не може да си легне без съдействието на жена си Дебора.

Браян Адамс отложи концерт в знак на протест срещу закон

„Заради болките не съм пял повече от година. Когато пееш, трябва да използваш всяка частица от себе си, а аз не мога да го сторя“, каза Лоуф в интервю за списание „Роулинг Стоун“, но се зарече да не се отказва от борбата.

Боб Дилън най-после получи Нобеловата си награда по литература

"Имам 18 мозъчни сътресения през живота си. И нищо, нищо досега не ме е сломило. Да, човече - никога няма да бъда повален“, увери още звездата пред изданието.

Междувременно обаче Лоуф не скри комплексите от възрастта си и призна, че се смята за твърде стар, за да излиза някъде, така или иначе.

Род Стюарт отива с метро до залата, където имаше концерт (СНИМКИ)

„Нямам никаква работа в баровете и при бандите (музикалните - бел. авт). Те само ще ме погледнат и ще кажат: "Кой е старецът? Какво прави толкова стар човек тук? Не, аз вече не принадлежа на тези места“, заключи той. 

Звездите скърбят за Джордж Майкъл (ВИДЕО+СНИМКИ)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.