Голямата звезда на българската музикална сцена е на корицaта на списанието през февруари

"Непоискани съвети не давам", споделя пред екипа на списание EVA Лили Иванова. Интервю и снимки с голямата звезда на българската музикална сцена можем да видим във февруарския брой на изданието. 

СНИМКИ ОТ ФОТОСЕСИЯТА НА СПИСАНИЕ "ЕВА" С ЛИЛИ ИВАНОВА ВИЖТЕ ТУК

Фотографът Тихомир Рачев успява да заснеме Лили Иванова без тежък сценичен грим, без черни дрехи, съвсем боса. Портретът, който екипът на EVA е сглобил от разговорите с нея и от прекараните часове в дома й и по време на снимки, я показва изпълнена с енергия и с планове за бъдещето. 

Лили Иванова захвърли токчетата след десет биса в Античния театър (ВИДЕО+СНИМКИ)

Лили Иванова споделя как започва денят й, защо пие кафе с кокосово масло, защо преди концерт е винаги малко гладна и откъде черпи идеи за своя стайлинг. На въпрос как избира екипа си, тя обяснява: „Това, което ме интересува, е ти имаш ли качества човешки. Добродетели. Ако нямаш, пет пари не струваш". 

Лили Иванова изнесе грандиозен концерт в НДК (ВИДЕО+СНИМКИ)

На въпроса дали би направила майсторски клас, голямата звезда отговаря с анекдот за художника Златю Бояджиев. Веднъж попитали големия творец защо не събере група млади хора да ги научи на нещо. Той отговорил: „Бих могъл, ще ги науча да смесват боите, ще им говоря за перспектива, светлосенки, но душа не мога да им дам". 

„Не е дошъл никой да ме попита. Човек, който не пита, не може да научи нищо. А аз непоискани съвети не давам", признава Лили Иванова. 

Цялото интервю четете в списание EVA

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.