Певицата разкри очакванията си за участието ѝ в шоуто за преобразявания в “Здравей, България”

“Много мислих, преди да приема поканата за “Като две капки вода”. Много често са ме канили в други предавания, но те не са моите предавания. Аз самата гледам “Като две капки вода” и ще се чувствам в свои води в това шоу, защото ще влиам в някакви образи и това ще бъде предизвикателство за мен”, разкри Софи Маринова в “Здравей, България”.

Певицата е първият обявен участник от звездния каст в шести сезон на единственото по рода си шоу за преобразявания “Като две капки вода“, което стартира на 26 февруари от 20.00 ч. по NOVA. 

“Много ще е трудно, защото аз вече съм си изградила мой стил, но на самата мен ми е интересно как ще изглеждам в други образи”, смята Софи.

“Искам да ми се паднат повече мъжки образи, защото се смятам за силна жена и даже в пеенето много добре имитирам мъже. Много харесвам Емил Димитров, Георги Христов и Васил Найденов. Обичам техните песни и много ще се радвам да ми се паднат техните образи”, разкри певицата.

Какво още разказа Софи Маринова за очакванията ѝ за “Като две капки вода” и живота си извън сцената, гледайте във видеото от “Здравей, България”.

Не пропускайте старта на шести сезон на уникалното шоу за преобразявания, което ни показва най-любимите ни звезди в неподозирана светлина - на 26 февруари от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

 

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес