Актьорът разказа за своя живот и работата си в “Събуди се”

Той е футболист, модел и актьор. Единственият българин, играл като юноша в школата на Барселона, рамо до рамо с Меси, Пике и Шави. Къдрокосото момче от рекламите влиза в ново амплоа като инспектор Крис Колев в най-новия български комедиен сериал на NOVA – “Полицаите от края на града”, който ще стартира в телевизионния ефира на 9 март в 21.00 ч. Кои са различните лица на Кристиян Милатинов, специално за “Събуди се” разкрива Христиания Червенкова.

“Ролята ми в “Полицаите от края на града” е голяма отговорност. Ние сме инспектори, работим с тежки случаи, трябва да си голям психолог”, разкрива Кристиян Милатинов.

“Обичам да бъда изненадан с ролите си. Да е нещо различно”, споделя актьорът. 

Кристиян Милатинов е на сцена е още от малък. Баща му е цирков акробат.

“Като малък играех с баща ми в цирка и бяхме дуо. Аз бях малкият каубой”, разказва Кристиян

Кристиян от дете тренира футбол. След като семейството му емигрира в Испания, Крис става юноша в отбора на Барселона. Имал късмета да ритна заедно с Меси, Пике, Шави, преди да станат звезди. След футболната страница отваря нова  - на къдрокосото момче от кориците на модните списания и подиума на ревютата. Пътува много до Париж, Милано, Лондон. Барселона, Берлин, където участва в седмиците на модата. На 21 пък е дебютът му в киното. Получава роля в испански сериал.

“Самият живот е едно шоу, всеки човек не знам колко роли изиграва от самото си ставане – сутрин вкъщи си един, на работа си друг, с приятели си ти.  Мисля, че всеки е актьор в живота си. Едно е да си модел, друго е да си актьор”, смята Кристиян Милатинов.

Какво още разказа актьорът за своя живот, гледайте в интервюто на Христиания Червенкова за “Събуди се”.

Не пропускайте старта на най-новия български комедиен сериал “Полицаите от края на града” на 9 март в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.