Гледайте щедрото предаване от 19.30 ч. по NOVA

Шоуто на Национална лотария, в което всички пътища водят към страхотни печалби, ще посрещне поредните късметлии на днес от 19.30 ч. по NOVA. И тази събота десетима участници ще поемат към изумителната сума от над 2 500 000 лева.

Рая Пакова и Захари Бахаров ще изпратят с нова кола поредния победител в играта “На крачка от късмета“. Двама участници ще имат щастието да си натрупат великолепни печалби от “Сейфове“. Големият финалист в “МЕГА ДЖАКПОТ“ пък ще изпита тръпката от играта за внушителен джакпот, достигащ 2 400 000 лева.

Пореден късметлия се сдоби с легендарен японски автомобил от VIP клуб на Национална лотария. От жребия за голямата месечна печалба беше изтеглен Константин Александров от град София. Първата среща с новата му придобивка и радостта му при получаването на ключовете ще видите в предаването.

Огромна група новобогаташи ще посети студиото на Национална лотария. Кои са щастливците, които се замогнаха благодарение на късмета си и щедрите билети и лото игри? Не пропускайте да видите тази вечер от 19.30 ч. по NOVA.