Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Поредните 36 големи късметлии се сдобиха с чекове за разкошни печалби от билетите и лото игрите на Национална лотария. В шоуто на 3 февруари по NOVA Захари Бахаров и Рая Пакова раздадоха внушителните 1 162 600 лева. 

С най-голяма печалба се открои Денка Нейчева от град Варна. Щастието я споходи с чудесните 200 000 лева от билет “Златните пирамиди за милиони“. “Ще заведа семейството си на пътешествие, ще обиколим света“, каза късметлийката, когато Захари ѝ връчи чек за страхотната сума.

Чекове за печалби от 100 000 лева взеха в ръце Гюнай Муса от село Чилик от билет “Американско бинго 2“, Мирослав Жеков от село Търън от билет “Златната 7“, Михаила Михалева от град София от билет “Американско бинго 3“, Боряна Делова от град Пазарджик от специалния тираж на билет “Сбъдни мечтите си“ и Лъчезар Шопов от град Пещера от билет “Ново Бинго“.

Късметът споходи с печалби от 50 000 лева късметлиите Петър Петров от град Попово от билет “Супер Лото + 2017“, Божил Форшинов от град Пловдив от билет “Лото + 2017“ и Анита Петкова от София от билет “Златните пирамиди 5“.

Щедрият “Лото + 2017“ изненада с печалба от 20 000 лева късметлията Васил Наков от град Сливница. Емил Христов от град София позна и петте печеливши числа във второ теглене на играта Лото 5/35 “Златната топка“ и грабна 20 000 лева. Георги Йолов от град Долна Митрополия и Владимир Атанасов от село Руен пък уцелиха петици в първо теглене, и се сдобиха с печалби от 10 000 лева.

Късметлиите Андрей Андреев от село Гложене и Габриела Георгиева от град Ловеч откриха по 12 думи в билет “Кеш Кръстословици 2“ и си спечелиха по 10 000 лева. Билет “Златните пирамиди за милиони“ позлати със суми от 10 000 лева участниците Йордан Василев от град Русе и Исмет Ниазиев от село Тръстеник.

Билет “Супер Лото + 2017“ се оказа късметлийски за Данаил Иванов от град Стара Загора и Йордан Иванов от град Асеновград, като ги ощастливи с печалби от 10 000 лева. Билет “Коледен Календар“ изненада Румен Везенков от село Джерман с печалба от 10 000 лева, а Цветан Георгиев от град София с екскурзия до Дубай.

Петима късметлии познаха петици в играта “Лото 6 от 47“ и бяха на крачка от джакпота от 2 000 000 лева, включващ къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай. Ралица Тодорова от град Варна, Радослава Дреновичка от град Симитли, Альоша Дунавски от град Ихтиман, Панайот Панайотов от село Чарда и Ивелина Грънчарова от град София ще харчат печалби от 5000 лева.

Билет “Американско бинго 3“ освежи с по 5000 лева банковите сметки на Илиян Гечевски от град Плевен и Георги Вълканов от град Мартен. Билет "Супер Лото + 2017“ донесе печалби в същия размер на Петя Славкова от град Лом и Красимир Панков от село Новачене.

С по 5000 лева набъбнаха финансите и на Пламен Китанов от село Мененкьово от билет “Подаръци всеки ден“, Милен Марков от село Марково от билет “Лото + 2017“, Христо Цалбуков от град София от билет “Околосветско пътешествие“, Миглена Петрова от град Враца от билет “Двойни печалби“, Янка Танчева от град Шумен от билет “Кеш Кръстословици 2“, и Веселин Ангелов от град Варна от билет “Златните пирамиди 5“.

Вие може да сте следващият късметлия с печалба от Национална лотария. Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.