Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Сидика Адилова от село Сини вир победи в играта “На крачка от късмета“ и спечели невероятен автомобил Citroen Elysee в предаването на Национална лотария на 3 февруари по NOVA.

“Това е голямо щастие. Всичко стана много бързо“, развълнувано сподели участничката секунди, след като се настани в новата си кола. Късметлийските монети, които маркираха щастливия път до разкошния автомобил са 1, 5 и 12. Сидика е домакиня на 32 години. Купува си по 10 лотарийни билета на ден, а “Златните пирамиди“ й е любим.

Две дами се състезаваха за максимална печалба от 84 000 лева в играта “Сейфове“. Полина Трайкова от град Плевен имаше удоволствието да печели в щедрото шоу благодарение на билет “Silver & Gold”. Късметлийски за нейната опонентка Росица Димитрова от град Бобов дол бе билет “Перфектният подарък“.

Полина е на 31 години.  Работи като сътрудник обслужване на клиенти в кол център. Много харесва билет “Кеш Кръстословици“. Оказа се, че той е любим и на 53-годишната Росица, която работи в Български пощи. В играта победи Полина, която си спечели 11 000 лева и отвори само един сейф с хикс. Росица си тръгна с половината от натрупаните 9000 лева, тъй като попадна на два сейфа със символ “Х“.

Полина получи достъп до златните сейфове и шанс да утрои спечеленото до момента.  В сейф номер 1 тя уцели първия символ за утрояване. След това обаче отвори “Х“ и без да се колебае прекрати участието си, като си тръгна с 11 000 лева. Късметлийката ще похарчи печалбата за бъдещето на своя син.

Тонка Гунгалова от Асеновград е щастливката, която игра за забележителния джакпот, достигащ 2 400 000 лева в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“. Числото 45 изстреля участничката на финала. Тонка е на 53 години и работи като библиотекар. Редовно опитва късмета си с няколко лотарийни билета на ден.

Късметлийката започна смело играта си, а две верни предположения ѝ осигуриха 15 000 лева. Още на четвъртата сфера Тони се сдоби със страхотна бонус печалба –автомобил Toyota Corolla. След еуфорията покрай новата придобивка, Тонка направи още две верни предположения и сумата ѝ стана 25 000 лева. Следващото ѝ предположение беше грешно. Участничката предпочете да заложи на сигурното и си тръгна от студиото с 25 000 лева и нова кола, пълна с екстри. С печалбата тя възнамерява да помогне на двете си дъщери.

Вие може да сте следващият късметлия, който ще играе за мега джакпот,  достигащ 2  400 000 лева. Не пропускайте игрите на късмета и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.