Ще се пребори ли сестрата на Дани за място на модния подиум

Знакови житейски събития очакват героите от "София - Ден и Нощ" в следващите епизоди на риалити сериала от понеделник до петък, в 22.00 ч., по NOVA.

Животът на Стела изцяло се промени, откакто тя поднови връзката си с Лазар. Въпреки неодобрението на всички свои близки, тя защитава любовта си и явно съдбата я възнаграждава за това. Сякаш късметът е на нейна страна и приятните изненади я очакват дори в неподозирани за нея посоки. Влиятелният баща на Лазар забелязва таланта на Стела и нейните интересни рисунки на различни модели дрехи. Той я запознава с хора от модната индустрия, които също са заинтригувани от моделите. Стела получава бомбастично предложение да участва във важно модно ревю. Сестрата на Дани е шокирана от развоя на събитията. От една страна тя се радва на изненадващата покана, но е отчаяна, че няма нито един готов модел, за да участва в дефилето. Дали ще успее да се подготви за отрицателно време в тази инфарктна ситуация? Или ще пропусне уникалния шанс да се заяви за пръв път като моден дизайнер?

Изненади има и за Боби, който става точно на 40 години, но не се чувства никак щастлив от това. Шегите на приятелите от квартирата по повод възрастта му започват да го дразнят и той се оттегля обиден, без да празнува своя юбилей. Защо тъгува Боби навръх рождения си ден и какво са намислили останалите, за да повдигнат духа му?

На Коко също не му е лесно. Налага се той да се бори с мистериозно заболяване, което преобръща цялата му нагласата към живота. В името на оздравяването Коки трябва да се откаже от своите най-любими вредни навици. Какво е тежкото обещание, което дава той и дали е по силите му да спази важния обет? 

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук