“Златният“ глас на дублажа – Васил Бинев и актрисата Ирина Митева ще се присъединят към каста на хитовия български медицински сериал

“Радва ни, че сериалът се харесва толкова много. Не сме предполагали, че той ще се увенчае с такъв огромен успех и ще продължи с толкова сезони”, сподели Янина Кашева по време на гостуване в "На кафе". Актрисата, която се преобразява в ролята на педиатър в “Откраднат живот“, допълни, че снимките на хитовата продукция са изключително динамични, а един снимачен ден на екипа продължава около 12 часа.

В "Откраднат живот: Критична точка" имаме нови попълнения, нови лица и нови линии. След обявяването на Велислав Павлов и Димитър Захариев имам възможност да анонсирам и участието на екранна двойка – това са младата, красива и талантлива Ирина Митева и вече утвърденият и познат “златен глас“ Васил Бинев”, съобщи Янина. Каква двойка ще бъдат те, зрителите ще разберат с идването на пети сезон на най-успешния български медицински сериал, който стартира на 27 февруари от 20.00 ч. по NOVA.  

“По времето на „Всичко е любов“ ученичките припадаха по Иван Иванов. Спомням си, че сме имали сериозни дискусии, както с младите хора, така и с по-възрастните какво дава този филм на зрителите”, разказа пред Гала актрисата, припомняйки си моменти от ролята й в един от емблематичните филми за българското кино. Сега тя е посветена на театралната сцена и участието й в новите епизоди на “Откраднат живот: Критична точка“. 

Не пропускайте продължението на историята в “Откраднат живот: Критична точка“ от 27 февруари, вторник, от 20.00 ч. по NOVA.  

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.