Интересни теми и събеседници в предаването тази събота и неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA

Този уикенд в "Събуди се" ще се проведат два важни дебата по наболели в българското обществено пространство въпроси. В събота при Мира Иванова един срещу друг застават двама евродепутати -  Франческа Келер срещу Ангел Джамбазки, в спор за Пирин. Защо германската евродепутатка дойде в София и поведе протеста в защита на Пирин? В какво обвинява българските власти и какво ще и отговори Ангел Джамбазки?

В рубриката на Ива Софиянска –Божкова тази събота ще говори Стефан – синът на сръбската легенда Лепа Брена. За майка си с любов и собственото си отвличане, което преобръща живота на цялото семейство  очаквайте ексклузивно тази събота.

Защо един младеж с диагноза аутизъм не може да си намери работа. Василена Гръбчева представя историята на Мишо, който е отличник в гимназията, но остава без рабата заради диагнозата си.

В неделя при Лора Крумова ще се проведе един дебат затова трябва ли  да се разрешат  гей бракове в България, провокиран от искането на ВМРО за провеждането на референдум. В спора ще участват Карлос Контрера и първият открит гей, които влезе в политиката Виктор Лилов.

Един воевода в бизнеса: В памет на Шарлопов ще излъчим едно от най-искрените му интревюта пред Мария Йотова.

За любовта и други кулинарни изкушения - шеф Ангелов пред Мон Дьо.

Историята на Краси Боев е за таланта да си баровец в училище или защо фолк идола на 90-те  Илиян Михов – Баровеца стана учител по музика?

Ветеранът на олимпийските игри Йордан Йовчев също ще бъде част от гостите на “Събуди се” – време ли е за олимпийски надежди?

Белослава и нейната музика за влюбени ще застане пред Лора Крумова. 

Не пропускайте "Събуди се" в събота и неделя с водещи Мира Иванова и Лора Крумова от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.