Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Актрисата Борислава Стратиева ще прояви своята естетична артистичност и в кухнята на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. За да впечатли своите гости Нора Недкова, Алфредо Торес, Валентин Кулагин и Люси Иларионов, домакинята залага на английска прецизност и български кулинарен опит, като ще вземе под внимание предпочитанията и изискванията на всяка от звездите.

Продуктите ще са био и доставени с експресна доставка от градината на баба, а макар да е вегетарианка Борислава няма да ощети почитателите на месото, като рецептите ѝ ще предизвикат ревността на шеф Манчев. Вечерта ще по британски спокойна и в домашна обстановка, а питиетата ще бъдат приготвени от барман, пристигнал специално за вечерята от Лондон.

Каква изненада е подготвила Борислава за своите гости? И кой ще спечели титлата “Най-добър домакин тази седмица”? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.