Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Моделът и водеща Гери Дончева ще пренесе гостите си в аристократична Венеция в епизода от новата седмица на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Светският ПР Наско Лазаров, бившият народен представител Петя Раева, актрисата и модел Анна – Мария Чернева и актьорът Станимир Гъмов ще опитат специалитети от Италия направени с много любов от домакинята. 

Гери е решила да направи екстравагантно 7-степенно меню, включващо домашно приготвен хляб и сладолед, италиански вина и фегато ала венециана. Водещата ще се чувства съвсем в свои води в кухнята и ще покаже виртуозни умения и старние в кухнята.  

Ще оценят ли гостите старанието на Гери Дончева и ще им допадне ли изненадата ѝ? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.