Най-родолюбивото предаване отново ще предложи неочаквани обрати от 16.00 ч. по NOVA

Мултидисциплинарният отбор на капитан Юлиан Константинов се изправя отново срещу гласовитата армада на морския вълк Андрей Слабаков в най-родолюбивото предаване "Аз обичам България" днес в 16.00 ч. по NOVA.

За честта на отбора и родината зад капитан Константинов застава Стефан Щерев – актьор, водещ и човек със силно изразена гражданска позиция. Певицата с диплома по психология и философия Кали носи знамето на четата, а респектиращият национален състезател по бокс в тежка категория Петър Белберов оформя сборната команда.

Зад морския вълк Андрей Слабаков застава гласовита армада. Властелинът на среднощния Студентски град, гларусът с глас на славей – Константин, актрисата, писателка и всестранен талант Ваня Щерева, и рапърът добруджанец – Адриан, повече познат като Румънеца, ще бранят от удавяне капитан Слабаков.

Въпроси от старата и нова история на България, културата, поговорките и известни българи ще поддържат напрежението до последния момент на играта. В "Познай песента", където българските хитове звучат наобратно, няма да има затруднени. В "Нарисувай това" ще се изправят един срещу друг Ваня Щерева и Стефан Щерев. Не пропускайте да видите кой е по-талантливият художник и кой отбор ще поведе във временното класиране.

В "Петилетката за 60 секунди" двата отбора ще имат на разположение необходимите продукти, за да приготвят най-много порции "сирене по шопски". Силите са изравнени, но един отбор ще спечели бонус точка. Изключителен интерес ще предизвика и историята на първия самурай, стъпил на българска земя като наблюдател на японския император, сам пожелал да се сражава за Oсвобождението на България. В коя битка от Руско-турската освободителна война участва той и до какви легенди води появата му на бойното поле, може да разберете тази вечер по NOVA.

В последните кръгове един отбор се отделя с голяма разлика напред. Ще успее ли финалният кръг "Удави капитана" да доведе до обрат и да промени изхода на битката за обичта на България и честта на противниковия отбор? Какви изненади е подготвил за зрителите екипът на най-родолюбивото телевизионно предаване "Аз обичам България", гледайте днес от 16.00 ч. само в ефира на NOVA.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес