Певицата разказа за личния и професионалния си живот в “Събуди се”

“Страх ме е как ще се справя, но в същото време нямам търпение да се впусна в това приключение “Като две капки вода”. Ще мога да видя себе си в някакви образи, в които никога не съм си се представяла. Но съм радостна, че ще мога да покажа на моите фенове и аудиторията, че Гери-Никол може да пее в различни стилове. Искам да покажа другото си лице. Аз съм многопластов артист и мога да правя много неща, а в момента това е точното място да го направя”, разказа Гери-Никол по повод на своето участие в шоуто за звездни преобразявания по NOVA в “Събуди се”.

“Мъжките образи са най-голямото предизвикателство за мен. Но няма начин да не ми се падне и някой мъж. В крайна сметка затова сме артисти – за да бъдем различни постоянно. Това ще е един страхотен експеримент за мен и опит, който ще ми донесе много плюсове. Затова приех поканата за “Като две капки вода”, разкри певицата.

“Няма стил, който да не харесвам. Искам да ми се падне поп фолк, обичам тази музика. Уважавам всичките си колеги от този жанр. Имам доста приятели сред тях, с които поддържам взаимоотношения. Разменяме си музикален опит и си помагаме за песни с общи идеи”, разказа певицата.

“Доста съм впечатлена, че не ме слушат само в България. Знам, че слушат песните ми в Америка, Турция, Гърция… Пращали са ми клипове от Монако и Испания с парти с моя музика. Предстоят ми участия в Македония и Италия. Това ми е главната цел – да бъда глобален артист”, сподели Гери–Никол.

“Провокацията в клиповете ми не е умишлена, просто си я нося в себе си. Не го правя, за да бъда по-гледана”, разкри певицата.

Какво още разкри Гери-Никол за професионалния и личния си живот, гледайте в интервюто ѝ с Лора Крумова за “Събуди се”.

Не пропускайте старта на шести “Като две капки вода” този понеделник, 26 февруари, от 20.00 ч. по NOVA.