Вирджиния Рекърдс има сделки за разпространение на парчето за Швеция, Норвегия, Финландия, Дания, Полша, Турция, Гърция, Израел, Великобритания, Франция, Испания, Румъния, Италия, Германия, Австрия, Швейцария и други

В петък, 02 март, точно в 18:00 ч. във VBOX7 и YouTube каналите на Вирджиния Рекърдс излиза официалният видеоклип на дебютния сингъл на 4Magic - "Together (Вечерай, Радо)". Само за седмица след премиерата си lyric видеото към песента беше гледано над 300 хиляди пъти. Парчето влезе директно на втора позиция в седмичната класация на най-излъчваните български песни в ефир и зае второ място в чарта на Shazam България.

Песента и видеото ще имат и впечатляващо разпространение извън България, тъй като Вирджиния Рекърдс са мобилизирали за проекта голяма част от партньорската си мрежа. "Амбициите ни за артистите, с които работим, са големи. Вече сме готови да се борим и за международен успех. Дебютът на 4Magic се очертава като един от най-силните за 2018-та", коментира Саня Армутлиева.

Видеоклипът на "Together (Вечерай, Радо)" е заснет със съдействието на община Пловдив в рамките на два дни на някои от най-интересните места в родния град на момичетата – Античния театър, Стария град, квартал Капана, Небет тепе и Гребната база. "Това е първият ни клип и емоцията от преживяното беше невероятна! Снимахме през февруари и беше доста студено и ветровито, но адреналинът ни помогна да се справим. Някои от най-запомнящите се моменти бяха one shot кадрите, снимките в Амфитеатъра, както и в Капана, където зад нас гореше голям надпис 4Magic", разказват Валентина, Елеонора, Елия и Никол. Режисьор на видеото е Николай Шопов.

Няколко дни преди снимките на видеото момичетата направиха и първата си професионална фотосесия с фотографа Коко Кръстев, пред чийто обектив са заставали някои от най-успешните модели и артисти у нас. За снимките с 4Magic той казва: "Въпреки че са толкова млади, момичетата умеят да се забавляват, но и да се държат зряло по време на работата си. Целият екип, с който снимахме, е очарован от таланта, енергията и приятелството, което ги свързва".