Красимир и Силвена Христови разказват в най-новото си видео

В новия клип фондация "Живот със Синдром на Даун" споделя постигнатото след участието си в ПРОМЯНАТА и след стартирането на първия клип в интернет пространството. Основателите - семейство Красимир и Силвена са посветили живота си на това да разказват за децата, които са с този синдром, едно от което е и тригодишната им дъщеричка Микаела. Христови споделят какво се е случило през 2017 г., какво са постигнали и как помагат да се случва промяната за хората със Синдром на Даун, година след стартирането на канала им.

"Живот със Синдром на Даун" реализира 20 видеоклипа, в които показват, че животът със Синдром на Даун е възможен и е наситен с различни нюанси: смях-сълзи, предизвикателства-успехи, трудности-постижения, щастие и любов.

Зрителите се забавляват, смеят, научават ценна информация, защото видеоклиповете засягат и много сериозни теми за Синдрома на Даун. Показват как дете със Синдром на Даун може да се развива, да научава и да постига резултати, когато има екипна работа в семейството, със специалисти и в масова детска ясла/градина. 

Благодарение на подкрепата на Нова Броудкастинг Груп видеоклиповете на фондацията достигат до огромна аудитория и за 2017 г. са гледани над 2 100 000 пъти. 

Всички видеа на проекта "Живот със Синдром на Даун“ може да гледате в техния официален канал във Vbox7.com. За актуална информация следете тяхната Facebook страница.