Не пропускайте щедрото шоу тази вечер от 19.30 ч. по NOVA

Вълнуващи мигове и внушителни печалби ще бележат поредния епизод на най-щедрото шоу на Национална лотария на 17 март по NOVA. И тази събота десетима късметлии в предаването ще имат шанс да триумфират с печалби в размер на над 2 500 000 лева.

Отново предстои оспорвана надпревара, след която поредният щастливец ще се озове в комфортен автомобил от играта “На крачка от късмета“. Пълните с печалби "Сейфове" ще се отворят за двама късметлии, а играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ може да излъчи най-новия милионер на България. Тя ще даде шанс на един участник да си тръгне с огромен джакпот, достигащ 2 400 000 лева.

Пореден късметлия се сдоби с впечатляващ автомобил от VIP клуб на Национална лотария. Този път късметът споходи щастливката Мария Михайлова от град Генерал Тошево. “Много се радвам. Не мога да си намеря място от щастие. За първи път печеля нещо толкова голямо“, каза щастливката.

Не пропускайте първата ѝ среща с прекрасното возило и какво още сподели за щастливото събитие в предаването на Национална лотария тази вечер от 19.30 ч. по NOVA.