Популярни и обичани звезди отново се впускат в оспорвана надпревара в епизода от 16.00 ч. по NOVA

В отбора на Андрей Слабаков селекцията отново е повече от звездна. Победителят от VIP Brother 2016 Миглена Ангелова ще влезе в състезанието рамо до рамо с едно от най-популярните лица на NOVA – господин "Стани богат" Ники Кънчев. Младото попълнение в групата е Кристиан Костов, откритието на X Factor, който точно след месец ще представи България на "Евровизия" с песента си Beautiful Mess.

С отбор от не по-малко актуални и обичани звезди в битката ще влезе Юлиан Константинов. Великолепната Маргарита Хранова ще си партнира в играта с музиканта, който превръща всяка песен в хит – Бобо. Третият участник е популярният актьор Ивайло Захариев, който излиза от "прикритие", за да покаже колко обича родината си.

Поредната изненада за сезона е кръгът "Земя като една човешка длан", в който Ники Кънчев и Бобо ще защитават точките на отборите си. Но кой от двамата ще издържи най-дълго на прословутата игра туистър? Зрителите ще видят също вторите издания на музикалната игра "Ред по ред" и невероятния източник на смях – кръга "Златни ти уста", а след това "Рожден ден" ще празнува Миглена Ангелова. Буквално до последното деление вода в "Удави капитана" играта ще е напълно равностойна.

Не пропускайте "Аз обичам България" днес от 16.00 ч. по NOVA.