Снощният лайв беше най-гледаният епизод на шоуто от 2014 г. досега

В Деня на театъра Иван Юруков сподели в В Деня на театъра Иван Юруков сподели в "На Кафе" емоциите от участието си в "Като две капки вода" и театралната сцена. По време на гостуването си актьорът нарисува и шарж на водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. "Шоуто създава условия да се чувстваш добре и да работиш успешно по образите. Хората са изключително позитивни. Труден образ беше Джордж Майкъл, но никой не би посегнал доброволно към негова имитация. Ейми Уайнхауз ми е на сърце!", сподели Юруков. "Иван е от любимите ми участниците. Пее великолепно и е много добър актьор. Когато има съвпкупност от тези качества се получава именно това!", сподели Златка Райкова на бекстейджа на култово шоу.

Поредна вечер на изненадите поднесе петият лайв на "Като две капки вода". Това беше и най-гледаният епизод на формата от 2014 г. досега, а в най-интересните минути над милион и половина зрители бяха пред екраните с любимото си предаване. След като изправи публиката на крака, Иван Юруков се превърна и в победител за вечерта с образа на Мерилин Менсън. 

Снимки от петия лайв на шоуто може да видите в галерията ТУК.

Славин предизвика усмивки с образа на Азис, споделяйки шеговито: "За първи път истински се забавлявам! На косъм съм да мина към този жанр!". Преобразявайки се като Софи Маринова, Марги Хранова разплака Геро с въздействащо изпълнение и ориенталско звучене. За визията на Шакира и парчето  Waka, Waka Гери-Никол се впусна в хореография с балета, малки танцьори и самия Алфредо Торес.

Следващата седмица Златка Райкова ще скочи в обувките на друг участник от шоуто – Гери-Никол. Софи Маринова отново ще изучава песен на култов изпълнител, който този път е Майкъл Джексън. Борислав Захариев ще изпее една от най-романтичните песни Елвис Пресли, а Константин ще покаже умения в италианския език с Адриано Челентано. Гери-Никол отново ще се впусне в луди танци, но този път с визията на PSY. Марги Хранова ще бъде големия Елтън Джон, а Славин ще влезе в образа на един от братятата в незабравимата група Bee Gees. Иван Юруков ще обуе високите токчета за емблематичната българска певица Силвия Кацарова.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.