Припомнете си как самолетен дуел между капитаните Иван Ласкин и Андрей Слабаков определи победителя в шоуто днес от 16.00 ч. по NOVA

Два изключително нахъсани отбора ще премерят сили в най-родолюбивото предаване "Аз обичам България" днес от 16.00 ч. по NOVA. Част от отбора на Андрей Слабаков са бившият министър на спорта и световен рекордьор в маратонско плуване Петър Стойчев и дамата, чието име е синоним на хубаво време и слънчево настроение в ефира на NOVA – Деси Банова. За дружината на Слабаков играе също репортерът Боби Касиков, познат от "Господари на ефира" и вече звезда на уеб сериала "Апартамент 404".

Силно мотивиран е и отборът на Иван Ласкин с участието на баскетболната легенда и мъжа, който не се страхува от сълзи Тити Папазов. В подкрепа на капитана Ласкин играят също актрисата Яна Маринова, която превръща в хит всеки български сериал, и звездата от VIP Brother Лара Златарева, която малки и големи ще запомнят като водеща на детското предаване "Милион и едно желания".

С тези отбори шоуто ще е паметно, а битката – драматично равностойна, като две нови игри ще зарадват зрителите този петък. "Музикалната въртележка" ще предизвика повсеместно замайване от танци, а кулминацията на финала ще настъпи с играта "Спукана ти е работата". Ако досега капитаните се давеха дълбоко в морските води за победата, от този петък задачата става още по-трудна, защото те ще влязат в истинска самолетна битка за определяне на победителя. Въздушният сблъсък ще бъде титаничен с много гърмежи, стрелба и дори ръкопашен бой.

Не пропускайте развръзката в "Аз обичам България" в празничния следобед на Великден от 16.00 ч. по NOVA.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес