Напрегнат месец за българския футбол с цели три издания на Вечното дерби, първото от серията е на 11 април от 18.00 ч. - пряко по DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA

Април ще бъде футбол с интригуващи срещи от родното първенство, полуфинали за Купата на България и три издания на синьо-червената битка “Левски” – ЦСКА. Всички ключови дербита можете да проследите в реално време в ефира на DIEMA XTRA и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.

Безспорно вниманието на всички е приковано към Вечното дерби Левски – ЦСКА. Цели три интригуващи футболни срещи ще имат двата тима през април – една във футболното ни първенството и две в полуфиналите за Купата на България. Серията стартира тази сряда, 11 април, от 18.00 ч. с първи полуфинален мач между двата отбора. Само седмица по-късно, на 18 април от 18.00 ч., Вечното дерби се завръща с двубой между двата тима от плейофите на Първа лига. Сагата продължава на 25 април в 18.30 ч. с реванш от полуфинала. Зрителите ще имат възможност да преживеят вълненията от футболните двубои на живо в ефира на DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Екшънът не спира дотук - след като преди броени дни “Лудогорец” надви ЦСКА с 3:2 в мач от 28-ия кръг на Първа лига, на 14 април от 20.00 ч. предстои да разберем и какъв ще е резултатът от не по-малко интригуващия сблъсък между тима от Разград и “Левски“. След драматичната победа над “червените“, Лудогорец направи голяма крачка към седма поредна титла и е водач във временното класиране с аванс от 6 точки пред ЦСКА - “орлите“ имат в актива си 72 точки, а тези на “армейците“ са 66. Сега на възпитаниците на Димитър Димитров им предстои гостуване на “Левски“, които преотстъпиха третото си място на “Берое“ и са в серия от три загуби. Дали “Лудогорец“ ще затвърди лидерството си, не пропускайте зрелищния двубой тази събота директно по DIEMA SPORT.

И още развръзки от футболния терен – “Ботев“ Пловдив и “Славия“ се изправят един срещу друг в полуфинални срещи за Купата на България. В първата на 10 април от 19.00 ч. пловдивчани са домакини, а втората е на 24 април от 18.30 ч. на стадион “Васил Левски“ в София. И двата интригуващи мача можете да проследите в ефира на DIEMA SPORT.

Кой отива на финала за Купата на България и кой ще надвие в плейофите на родното първенство – гледайте пряко в ефира на DIEMA XTRA и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.