Георги Мамалев, Гери Турийска и Гери Дончева също ще се включат в оспорвана битка в най-родолюбивото предаване – днес от 16.00 ч. по NOVA

В строената за армейския парад рота на Андрей Слабаков позицията на втори капитан поема царят на комедията – актьорът Георги Мамалев, чаровната създателка на "Пощенска кутия за приказки" – писателката Гери Турийска. Групата допълва звездата от уеб тийн сериала "Не така, брат!" синеокият Иван Тишев. Той се сгоди за приятелката си – певицата Надя Петрова, с която си партнират и в сериала. Точно тя ще защитава честта на младото поколение в отбора на Иван Ласкин. В редиците му застават също актьорът със сериозно присъствие в Холивуд Башар Рахал, както и моделът Гери Дончева. 

С тези отбори битката обещава да е паметна. Бъдещите Иван и Надя Тишеви ще се състезават един срещу друг в опит да преминат от единия до другия край на картата на България, следвайки тежките правила на туистъра в играта "Земя като една човешка длан". Комедийната стихия на Георги Мамалев ще се развихри с пълна силна в "Нарисувай това" и ще се окаже решаваща за изхода на финалния двубой. А решителната самолетна битка на капитаните ще отговори на въпроса кой ще спечели 10-тия гергьовски трофей в петия сезон на предаването.

Не пропускайте "Аз обичам България" днес в 16.00 ч. по NOVA.