Не пропускайте най-щедрото шоу следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

С разкошни печалби и незабравими спомени се сдобиха поредните десетима късметлии в Национална лотария на 15 април по NOVA.

Щастието от спечелването на чисто новия автомобил от играта „На крачка от късмета“ изпита Мария Митова от град Благоевград. „Днес ще разчитам на късмета си“, каза уверено участничката в началото на играта. Броени минути по-късно той я отведе в кокетната кола, паркирана в студиото.

Големият успех развълнува късметлийката. Тя сподели, че е имала усещане, че ще победи. Мария е на 29 години. Работи в счетоводна фирма. Любимите ѝ билети са „Кеш х 10“, „Кеш х 20“ и „Кеш х 50“.

Приятната задача да отворят щедрите сейфове на Национална лотария се падна на Стамен Атанасов от град Неделино и Румен Шопов от град Варна. Стамен се занимава със земеделие и собствен бизнес, а Румен е акушер-гинеколог.

Стамен успя да си спечели общо 15 000 лева от сейфовете, но попадна на два хикса и си тръгна с половината от печалбата си. Късметът в играта се усмихна на Румен, който си натрупа 13 000 лева и се размина само с един „Х“. Победителят се изправи пред златните сейфове, игра смело и постигна желаното утрояване, с което печалбата му стана страхотните 39 000 лева. 49-годишният късметлия сподели, че ще инвестира печалбата в нова апаратура за своята работа.

Играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ осигури вълнуващи емоции на финалистката Анета Петрова от град Бургас. Страхотните 20 000 лева и 13-дневен европейски круиз грабна късметлийката. Благодарение на бонус печалбата, която си спечели, Анета и нейният придружител ще посетят цели седем държави. Те ще се насладят на уникално пътешествие с луксозен кораб и на страхотни преживявания в Италия, Франция, Испания, Португалия, Великобритания, Холандия и Германия.

Анета работи като компютърен оператор в аптека. Семейна е и има дъщеря. Много обича да играе, заради тръпката от печалбите.

Вие може да сте следващият късметлия в Национална лотария. Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.