Дама от предишен сезон на култовото шоу за преобразявания ще партнира на Иван Юруков

Борислав Захариев се качи отново на кон, за да се вдъхнови за образа на провокативния Роби Уилямс. "В понеделник вечер Боби ще изпълни Feel, а най-добрият начин да се потопи в този образ е да се потопи в атмосферата на ранчо, природа и разбира се, коне", коментират от продукцията.

"Обожавам този изпълнител, но парчето никак не е лесно. Характерното при него е поведението, което е почти скандално. Погледът му е специфичен, а самият той не е спокоен на сцената. Изправен съм пред поредното предизвикателство с тези височини в песента", споделя Боби, който също като Роби има страст към конете и язди от години. Актьорът допълни, че по време на снимките е претърпял лека контузия, но се надява да бъде в най-добрата си форма за следващия лайв на "Като две капки вода".

Иван Юруков ще използва по равно от актьорския и музикалния си таланти за образа на Стефан Данаилов. Едно от запомнящите се изпълнения на големия актьор – Comment ca va в компанията на актриса, която публиката познава от предишен сезон на култовото шоу за преобразявания. Следващата седмица Гери-Никол ще се развихри с образа на Кристина Агилера, а Славин ще бъде Ани Ленъкс. Константин ще влезе в ролята на големия български певец Орлин Горанов, а Марги Хранова ще остави естрадата за образа на Лайнъл Ричи. Към този жанр обаче ще се насочи Златка, която ще бъде Тони Димитрова, а Софи Маринова ще се превъплъти в още една музикална дива – ненадминатата Уитни Хюстън.

Не пропускайте "Като две капки вода" тази вечер вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.