Зрителите ще станат свидетели на неочакван обрат в края на вечерта

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21.00 ч. по NOVA, шеф Ангелов ще постави на изпитание бързината и сръчността на двата отбора в състезание по правене на палачинки. След неговата емоционална реч миналата седмица, сини и червени ще дадат всичко от себе си да не го разочароват отново, а в края на епизода ще станем свидетели на неочакван обрат.

Палачинките определено са сред най-любимите закуски, но перфектните палачинки изискват умения и концентрация. Тази вечер професионалистите ще имат точно половин час, за да направят колкото могат повече перфектни палачинки, a приготвянето на всяка от тях ще бъде индивидуално. Победителите в това предизвикателство ще прекарат забавен ден, играейки пейнтбол, а загубилите ще ги очаква трудни наказание момента – изчистване и бланширане на 40 килограма прясна коприва.

По темата

Вечерната резервация ще е първата възможност на участниците да покажат, че заслужават да бъдат в кухнята на шеф Ангелов след емоционалната му реч миналата седмица. Наистина, повечето от тях ще са напълно мобилизирани, но други ще продължават да регистрират грешка след грешка и това няма да остава незабелязано.

В края на вечерта по-слабо представилият се отбор ще излъчи две предложения за номинации, а шеф Ангелов ще избере кой от тях да бъде номиниран. Освен това ще станем свидетели на интересен и неочакван обрат, а какво ще се случи, ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.