Опасни ситуации дебнат Матео в изпълнението на неговата тайна мисия

В новите епизоди на мексиканския онлайн трилър "Аз съм никой" (Hoy Soy Nadie) Матео Бланко продължава своята тайна задача, а именно – да събере 15 кръвни проби, за да се установи кое е изчезналото дете на неговия шеф. Залогът е голям – ако Матео не изпълни поръчението, неговият шеф ще го предаде на полицията, заради финансовата измама, която е извършил.

Мисията обаче не е лесна, защото колегата на Матео, Нето, започва да подозира нещо. Опасността от разобличаване кара компютърния спец да смени тактиката. Ще бъде ли разкрита мисията на Матео, разберете в новите епизоди на мексиканския онлайн трилър "Аз съм никой" (Hoy Soy Nadie) първо във Vbox7.com.

Оказва се, че при последния опит да вземе проба от една от своите жертви, е имало запис от охранителна камера, на който той присъства. Матео трябва да бъде много по-предпазлив, след като колегата му Нето тръгва по петите на "кръвопиеца". Без да подозира, че човекът от записа и Матео са едно и също лице, журналистът разкрива резултатите от своето проучване на хакера.

Програмистът е твърдо решен да завърши задачата си и продължава с проучването на следващата си "жертва" – Антонио Угарте. Той е известна личност, а предстоящата му сватба представлява голям интерес за колегите на Матео. Изненадващо се оказва, че на церемонията ще присъства и Мия – момичето, в което е влюбен братът на Матео - Фелипе. Каква е връзката на Мия с младоженците, как Матео ще я използва, за да отиде на сватбата и да изпълни поредната си задача? Отговорите се крият в новите епизоди на "Аз съм никой".

Докато пресата отразява сватбата на Антонио Угарте, Матео се впуска в преследване на следващата си цел – Габриел Гонзалез. Новата "жертва" е лидер на „Фронт за защита на животните“ и с групата си привлича вниманието на журналистите, включително и това на Берта – шеф във вестника, в който работи и Матео. Как хакерът ще стигне до Габриел и защо е на косъм да бъде разкрит публично, разберете първо във Vbox7.com.

Ще успее ли Матео да вземе проби от жертвите си, без да се набива на очи? Ще се формира ли любовен триъгълник между Мия, Фелипе и Матео? Защо хакерът ще се опита да избяга, разберете в новите епизоди на "Аз съм никой" във Vbox7.com.

Гледайте "Аз съм никой" всеки вторник и петък във Vbox7.com.