Гери-Никол превърна Марги Хранова в победител в деветия лайв, а следващият е на 7 май от 20:00 ч. по NOVA

Най-гледаният сезон на култовото шоу "Като две капки вода" продължава своя триумф в телевизионния ефир - вчерашният епизод на шоуто е с най-голям среден аудиторен дял от 2014 г. насам, а в най-напрегнатите моменти 1 344 100 души са гледали NOVA. Повече от 40% от зрителите пред екраните предпочетоха поредния впечатляващ епизод на най-гледаното шоу в ефира на NOVA, което е над два пъти повече от дела на втората по гледаемост телевизия по същото време, бТВ. Половината от активното население в България (18-49 г.) пред екраните избра "Като две капки вода" с аудиторен дял над 3 пъти по-голям от дела на бТВ по същото време. Най-голямо предпочитание към забавните превъплъщения демонстрираха зрителите на възраст 18-34 години - 53,7% аудиторен дял, което е с над 40 пункта повече от дела на бТВ по същото време, сред същата аудиторна група.

"Тази вечер ще бъде изключително трудна за оценяване. Не знам какво ще правим!", с тези думи най-критичният член на журито – Димитър Ковачев-Фънки, обобщи силното представяне на участниците в култовото шоу за преобразявания. Специален гост на журито беше Йорданка Христова, която имаше удоволствието да връчи награда на своята приятелка и колега – Марги Хранова. Образът на младата певица, която се превърна в сензация, се оказа предизвикателство, но и възможност Марги да покаже своя талант в преобразяването, който й донесе подкрепа на жури, зрители и участници.

Снимки от деветия лайв на "Като две капки вода" може да видите ТУК

Самата Гери-Никол получи изненадваща прегръдка от Фънки, който беше истински впечатлен от старанието й за наподобяване на Аксел Роуз и дори я нарече "герой". Култовото изпълнение на Бруно Марс по време на Супербол, в което десетки хора на далечно разстояние се обръщат към своите близки, беше в основата на преобразяването на Славин. "Посвещавам тази песен на моето семейство и всички хора, които искат да кажат нещо на тези, които обичат", сподели вокалът, който получи и бурни овации от публиката. Константин умело се преобрази в Лучано Павароти, изправяйки на крака залата. Певецът дори получи шеговит въпрос от водещите дали новата добра комбинация на българската сцена няма да бъде между поп-фолк музиката и операта. Въпреки че журито не даде висока оценка на изпълнението на Софи Маринова като 100 Кила, рапърът я подкрепи с огромен букет и ентусиазъм.  

Следващият епизод на уникалното шоу за преобразявания "Като две капки вода" е на 7 май в ефира на NOVA, когато участниците ще се изправят пред нови образи и предизвикателства. Софи Маринова ще се превърне в латино дивата Дженифър Лопес, а Златка Райкова ще бъде неповторимата София Лорен. Иван Юруков ще влезе в образа на Шарл Азнавур, докато Боби Захариев представи големия Емил Димитров. Гери-Никол ще трябва да даде най-доброто от вокалния си потенциал за певицата Адел, а Славин ще бъде Джъстин Тимбърлейк. Константин ще се отправи към българската естрада със Силвия Кацарова, а Маргарита Хранова на свой ред ще опита образа на тенора Лучано Павароти.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.