Темите и гостите в сутрешния блок в четвъртък от 6.20 ч. по NOVA

Сутрешният блок “Здравей, България“ на 17 май ще продължи до 10.00 ч., за да проследи откриването на историческия форум, който събира европейския елит и лидерите на Западните Балкани. В предаването очаквайте ексклузивно интервю минути преди събитието с министъра за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова, както и с вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева и лидера на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев. В блока ще видите още дискусия между българските евродепутати Андрей Ковачев, Ангел Джамбазки и Илхан Кичук, както и анализ на историка и дипломат Ангел Димитров, който оглавява Комисията за преговори с Македония. В предаването с водещи Аделина Радева и Виктор Николаев ще видите още:

По темата

Още един общинар е арестуван с подкуп.

Очакват ли ни още бури и порои?

Как се затяга контролът за велосипедистите на пътя? Отговорите в “На твоя страна” с Георги Георгиев.  И още - трудно ли е да бъдеш колоездач в града – очаквайте експеримент на NOVA. 

Гледайте най-интересното от ключовия форум в сутрешния блок “Здравей, България“ и специалното студио от 15.00 ч. на 17 май по NOVA, на nova.bg и във Facebook страницата на Новините на NOVA.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в четвъртък, 17 май, от 6.20 ч. до 10.00 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.