Пролетният кулинарен маратон стартира на 30 май от 20.00 ч. по NOVA

Вълнуващият единадесети сезон на "Черешката на тортата“ стартира на 30 май с ударна доза изненади всеки делничен ден от 20.00 ч. по NOVA. Новият сезон на предаването комбинира колоритни участници, свежи рецепти и цветни емоции, а епизодите гарантират ведро настроение и смях на килограм.

Всяка делнична вечер идва с кулинарен многобой между любимите ни звезди. Сред участниците този сезон, които ще демонстрират шеф умения, са Веси Бонева, Дичо, Цветомир Иванов - Цецо, Джулиана Гани, Искрата, Бобо.

Първата седмица на любимото кулинарно развлекателно риалити “Черешката на тортата“ започва с харизматичната певица и продуцент Веси Бонева, рок идола Дичо, водещия на “Семейни войни“ Цветомир Иванов - Цецо и харизматичната Деси Цонева.

С гледането идва апетита. Домакините този сезон ще впечатляват гостите си с отношение, артистичност, кулинарни умения и смели изненади. Изпълнението на рецептите и етикета в кухнята зорко ще бъдат следени от водещия шеф Иван Манчев. Надпреварата за най-добро изпълнение на рецептата за титла “Най-добър домакин“ е изпълнена с неочаквани изненади и все по-интересни рецепти.

Не пропускайте старта на 11-ти сезон на “Черешката на тортата“ на 30 май от 20.00 ч.по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.