Спортният сайт изпраща двама от най-добрите играчи на Мондиал 2018

В навечерието на Световното първенство по футбол в Русия, спортният сайт Gong.bg организира първия си турнир по джага за най-запалените футболни фенове. Той ще се проведе на 2 юни  от 11 часа до Лятна сцена в парк Борисова градина в София. С “Турнир по джага на Gong.bg” запалянковците ще могат официално да “загреят“ преди старта на най-очакваното спортно събитие това лято. Най-добрите играчи в турнира ще спечелят голямата награда - пътуване до Русия и посещение на един от мачовете от квалификациите за Световното. Всички участниците в турнира ще получат подарък - абонамент за платформата PLAY DIEMA XTRA.

“Турнир по джага на Gong.bg” се провежда в рамките на ежегодната инициатива “България спортува 2018“, която Gong.bg подкрепя.

Турнирът е отворен за любители, а в него могат да се включат отбори от по двама души, като голямата награда е за отбора, който е отбелязал най-голям брой точки по време на мачовете от всички кръгове през деня. Съвсем скоро онлайн ще започне записване за тези, които биха искали да участват заедно със своя отбор в битката за купата на Gong.bg. Жребий между всички записали се ще определи финалния състав на играчите, а за участие се допускат само лица, навършили пълнолетие.

В “Турнир по джага на Gong.bg” ни очакват още изненади и специални звездни гости. Водещ на събитието ще бъде актьорът и телевизионен водещ Павел Владимиров. 

Веднага след турнира, на 3 юни, джага зоната на Gong.bg в Борисовата градина ще бъде отворена  за всички, които искат да вземат първите си уроци по джага или да поиграят с приятели. Специални брандирани подаръци ще зарадват посетителите на 2 и 3 юни по време на събитието.

Скоро всички фенове на футбола ще могат да проследят най-актуалното от света на Мондиал 2018 в специалната страница, която екипът на Gong.bg ще подготви за Световното в Русия. Там потребителите ще могат да намерят програма на мачовете, резултати, новини, любопитна информация, снимки, видео и още други интересни материали, свързани с Мондиал 2018.

“Турнир по джага на Gong.bg” – 2 юни, Борисова градина, Лятна сцена