Решението на съда е окончателно и не подлежи на протест и обжалване

Връщат  зад решетките младата шофьорка, която пияна и дрогирана потроши 10 коли в Пловдив.  21-годишната Габриела Медарова  влиза в ареста за второто си провинение: разбит нос на студентка в нощен клуб.

Шофьорката, ударила 10 коли в Пловдив, искала да натопи майка си (ВИДЕО)

Още в съдебната зала охраната й сложи белезници.  Адвокатът на Габриела извади версията, че тя била на антидепресанти, защото била тревожна. Прокуратурата обаче настоя за арест, тъй като момичето престъпило закона, докато било под гаранция по случая с ударените коли.

Танцьорката, помела 10 коли в Пловдив - на път да се върне в затвора

Окръжният съд в Пловдив прие, че от доказателствата по делото се установява наличието на обосновано предположение, че Габриела Медарова е извършила престъплението, в което е обвинена. За това престъпление се предвижда наказание „лишаване от свобода“ до една година или пробация.

Не е налице опасност Габриела Медарова да се укрие, но е налице реална опасност, в случай на по-лека мярка, тя да извърши друго престъпление.

Адвокатът на момичето, помело 10 коли: Има реална възможност да бъде осъдена

 В подкрепа на този извод е и поведението на обвиняемата. В присъствието на полицейски служители тя е отправила спрямо една от свидетелките по делото заплаха, че ще й се случи същото, но е била възпряна да изпълни заканата си от друг свидетел.

Определението на Окръжния съд е окончателно и не подлежи на протест и обжалване.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.