Не пропускайте финала на пети сезон на 29 май, вторник, от 20.00 ч. по NOVA

Огромен интерес към първата кино прожекция на хитовия български сериал “Откраднат живот: Критична точка”. Само за няколко часа бяха разпродадени билетите за финала на пети сезон, който освен в ефира на NOVA, за първи път ще се излъчи и на голям екран в Дома на киното на 29 май. За първи път в историята на най-успешния български медицински сериал фенове, актьори и екип ще имат възможност да видят заедно последния епизод на “Откраднат живот: Критична точка“.

От продукцията благодарят на зрителите за интереса и обещават още изненади в предстоящия шести сезон. Нова Броудкастинг Груп е подготвила още една възможност за феновете на поредицата да се потопят в историята на своите любими герои от самото ѝ начало. От 28 май, понеделник,  от  14.30 ч. започва излъчването на първи сезон на “Откраднат живот“ в ефира на DIEMA FAMILY.

Не пропускайте финала на “Откраднат живот: Критична точка“ на 29 май, вторник, от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.