Не пропускайте финала на първи сезон на българския комедиен сериал тази вечер в 21.00 ч. по NOVA

“За мен едно от най-големите удоволствия в “Полицаите от края на града” е работата ми със Стефи. ние се познаваме от много години хубаво е да попаднеш на партньор, с когото сте на едни вълни, на един тон”, сподели Герасим Георгиев – Геро в “Здравей, България”.

По темата

“Много важни са сценарият и екранното партньорство. Ако няма кой да ти подаде вярната емоция, ти пак ще изиграеш своята роля, но ще бъде различно.Хубаво е, че в екипа на сериала има като цяло  атмосфера. Работихме с много млади хора, които ме изненадаха колко са организирани и правят нещата да се случват”, допълни го Стефания Колева.

Двамата обичани актьори се превърнаха  в екранно семейство в хитовият български комедиен сериал на NOVA - “Полицаите от края на града”. Историята и образите в поредицата спечелиха сърцата на зрителите, на които предстои да видят развръзката на първия сезон тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

“Дъщеря ни е много влюбена, но не мога да издавам повече за финала, защото продуцентите ни забраниха”, загатна Геро с шеговита усмивка.

Проблемите с дъщеря му не са единствените, с които ще се  сблъска Пацо - екранният герой на Герасим Георгиев – Геро в “Полицаите от края на града”. Планът на неговият екип как да впечатлят немските журналисти, които снимат репортаж за българската полиция, ще доведе до нови гафове с неочакван край.

Не пропускайте последната за сезона порция забавление и куриозни ситуации, в които ще попаднат Пацо и хората му. Какво още ги очаква и как ще завърши всичко – ще видим в “Полицаите от края на града” тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.