Тримата финалисти в първи сезон на състезанието за професионални готвачи разказаха за емоциите си в риалитито в “На кафе”

“Хубавото на Hell’s Kitchen е това, което показахме и което впоследствие искаме да покажем, че в България трябва да спрем да мислим, че сме евтина дестинация и че продуктите ни се евтини. Имаме достатъчно причини да се гордеем”, убедени са Дани, Филип и Светла. Тримата финалисти в първи сезон на състезанието за професионални готвачи разказаха за своите емоции и преживявания в риалитито при гостуването си в “На кафе”.

“Френската и българската кухня много си приличат. Ползват се много субпродукти, както и при нас. Просто те са издигнали кухнята си на пиедестал и са я модернизирали до върховно ниво”, смята големият победител във формата Дани Спартак.

“Hell’s Kitchen България е житейски опит за мен. Бях много изненадан, че победих”, разкри Дани.

“Много се радвам, че стигнах до финал със Светла и Филип. Двамата са най-достойните конкуренти. Това са моите хора. Надявам се да продължим да общуваме и занапред. Филип е много добър готвач и менюто му беше страхотно”, сподели победителят в Hell’s Kitchen.

“Правех много елементарни грешки. Изолацията ме беше смазала. Беше ми много трудно, защото имам син на осем месеца”, разказа кулинарят

“Аз съм много амбициозен и любопитен.Всеки е влязъл в това състезание заради победата, нo не търсех победа на всяка цена”, заяви Дани

“Шеф Виктор Ангелов определи победителя на база комплексната си оценка от цялостното ни представяне”, смята класиралият се на второ място Филип.

“За мен третото място е победа”, сподели Светла.

Какво още разказаха победителят и неговите подгласници в първи сезон на Hell’s Kitchen България, гледайте във видеото от “На кафе”.

След края на първия сезон на най-вълнуващото състезание за професионални готвачи, стартираха записванията за втори – кулинарите, които искат да станат част от шоуто, могат да се запишат на nova.bg/HK.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.