Припомнете си запомнящата се битка на капитаните в най-родолюбивото предаване днес от 16.00 ч. по NOVA

Андрей Слабаков “простира” политици, a Юлиан Константинов – български футболисти в “Аз обичам България” тази неделя от 16.00 ч. по NOVA. Освен атрактивните капитани, които отдавна са доказали, че носят завладяваща харизма в себе си, на патриотичната сцена излизат още певиците Мария Илиева и Поли Генова, световният рекордьор и десетократен носител на световната купа по плувен маратон Петър Стойчев, вокалистът на Д2 – Дидо, както и Витомир Саръиванов и Владимир Каролев.

 Всички те ще трябва да покажат, че не само умеят да завладяват публиката, но и че познават и обичат всичко българско и родно. Андрей Слабаков ще продължи да се бори за първа победа, а Юлиан Константинов – за реализиране на хеттрик в надпреварата.

Преди това обаче ги очакват куп предизвикателства – отборът на оперния ас ще подрежда най-големите ни български футболисти по броя на головете, които са вкарали за националния отбор, а Андрей Слабаков ще „простира” политици според техни крилати фрази.

Припомнете си още с колко килограма кисело зеле се запасява едно българско домакинство за зимата, кои са 20-те главни причини, поради които обичаме България, колко процента от нас смятат, че с труд всичко се постига, както и за какво има шанс президентът Георги Първанов според 56 % от българите.

Гледайте “Аз обичам България” днес от 16.00 ч. по NOVA.