Припомнете си оспорваната битка в най-родолюбивото предаване днес от 16.00 ч. по NOVA

Юлиан Константинов и Андрей Слабаков се превръщат в най-силната кандидат- президентска двойка в “Аз обичам България” тази събота от 16.00 ч. по NOVA. В забавната надпревара обаче няма вице – и двамата ще бъдат президенти, дават дума да спазят всичките си предизборни обещания и ще ги познаете по бяло-зелено-червената бюлетина.

Двамата капитани са строили сериозен предизборен щаб зад себе си и както винаги, ще се борят за победа до последно. От страната на Андрей Слабаков тази седмица ще се подредят Део, майстор готвачът от “Черешката на тортата” шеф Иван Манчев и популярната водеща Лили Вучкова. Срещу тях, предвождани от Юлиан Константинов, ще застанат бившият вокал на Д2 Дичо, Богдан Томов и още един кулинарен експерт – Елица от “На кафе”.

След като в последния епизод Андрей Слабаков “простираше” политици, сега неговият отбор ще трябва да познава какви са прякорите на едни от най-известните ни спортисти. Иван Манчев ще трябва да “преведе” кулинарно-диалектния израз “От царно гуде бела дробка еел си?”, а Елица – поканата в Раковски “Ялате да бъбаме гушки”. Двамата боксьори Дичо и Део пък ще докажат, че не само могат да се боксират, но и да отговарят на въпроси в областта на бокса.

Кои са 24-те най-често употребявани мили обръщения към партньора и кои са неговите най-дразнещи навици? Ще разберем още колко процента от българите са пропускали работен ден заради махмурлук, колко обичат шкембе чорба и как българските мъже предпочитат да ги посреща тяхната половинка – с ракия и салата или по секси бельо…

Припомнете си оспорваната битка в “Аз обичам България” тази събота от 16.00 ч. по NOVA.