Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

В последния епизод на телевизионната игра “Семейни войни“ участваха отборът на Генгер от Айтос и семейство Шикинови  от София. В отбора на Шикинови преобладават мениджърите и като едни типични лидери, те доказаха водещите си позиции със завиден хъс и сериозна доза хумор.

Целта на Шикинови да спечелят пет поредни победи бе, за да сбъднат мечтата си за екзотично пътуване до Шри Ланка и Занзибар. А една от представителките на отбора мечтае да бъде дрон, за да може да гледа света от високо.

Иначе тежко се разви играта за Генгер, които спечелиха първия рунд, но Шикинови, водени от двете сестри в отбора направиха истински фурор. Генгер напуснаха играта с 2300 лева, а Шикинови продължиха напред. В “Бързи пари“ семейство Шикинови събра 147 точки и спечели първите си 1000 лева от предаването.

Срещу новите победители тази вечер се изправя семейство Болградови от Сливен. Как Шикинови постигнаха втората си поредна победа и дали успяха да преминат границата от 200 точки в “Бързи пари“ ще си припомним, когато “Семейни войни“ започнат тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.