От 14 юни животинчето оракул ще отгатва резултатите на Световното в Русия във Vbox7.com

В навечерието на Световното първенство по футбол симпатичният котарак Владимир ще прогнозира победителите във футболните срещи от Мондиал 2018 г. Оракулът ще прави своите предположения във Vbox7.com, а негови асистентки ще са главните героини в “Принцеси под прикритие“ Габи и Криси. Новата рубрика е съвместна с Gong.bg.

След октопода Паул, слончето Нели и 160-килограмовата костенурка Кабесун, които се превърнаха в медийни звезди с отличните си прогнози, сега е ред на родния котарак Владимир да се прочуе с безпогрешния си усет. Каква ще бъде успеваемостта на животното, не  пропускайте в новата рубрика на Vbox7.com и Gong.bg от 14 юни.  

Междувременно всички фенове на футбола ще могат да проследят най-актуалното от света на Мондиал 2018 в специалната секция на Gong.bg за Световното в Русия. Там потребителите ще могат да намерят програма на мачовете, резултати, новини, любопитна информация, снимки, видео и още други интересни материали, свързани с Мондиал 2018.

Бъдете в час с най-важното от Световното първенство в Русия с Gong.bg и не пропускайте прогнозите на котарака Владимир във Vbox7.com.